Heeft u vragen?
Dan nemen wij contact met u op.

 
Naam:
E-mail:
Telnr:
 


 

Heeft u vragen?
Dan nemen wij contact met u op.

 
Naam:
E-mail:
Telnr:
 


 

Heeft u vragen?
Dan nemen wij contact met u op.

 
Naam:
E-mail:
Telnr:
 

Pakketdienst

SERVICE

I&O Assistant biedt u buiten het bezorgen en ophalen ook nog extra diensten aan:

 


OPSLAAN VAN UW GOEDEREN VOOR KORTE OF LANGE TERMIJN

Heeft u op dit moment geen tijd of plaats voor uw goederen? Dan kunt u ervoor kiezen om uw goederen tijdelijk bij ons op te slaan. U kunt dit aangeven bij het aanvragen van een bezorgprijs.

Wilt u goederen voor lange tijd opslaan dan kunt U contact opnemen met onze klantendienst. customerservice@io-assistance.com of bel +32 (0)14 67 32 00.
I&O-Assistance slaat uw goederen op in het warehouse. Deze is droog en beveiligd.

 

 

DEMONTAGE

Heeft u hulp nodig bij het afbouwen van stellingen, het demonteren of losschroeven van goederen? Wij willen u graag een handje helpen. Neem contact op met customerservice@io-assistance.com of bel +32 (0)14 67 32 00

 

 

LOGISTIEKE ONDERSTEUNING

Heeft u hulp nodig bij het vakkundig inpakken van goederen, en al het extra wat hierbij komt kijken? Zoals het invullen van de juiste douanedocumenten, het afhandelen van geretourneerde pakketten, het aanmaken en printen van adreslabels etc.
Neem contact op met customerservice@io-assistance.com of bel +32 (0)14 67 32 00  voor de mogelijkheden.

 

 

TRANSPORT VERZEKEREN

I&O-Assistance vervoert uw goederen zo zorgvuldig mogelijk. Sommige goederen zijn echter kwetsbaarder dan andere goederen. In zulke gevallen is het verstandig om uw goederen te verzekeren tijdens transport. U betaalt 8,5% van de te verzekeren waarde met een minimaal bedrag van € 8,50 exclusief btw. Als u uw goederen tijdens transport wilt verzekeren kunt u dit aangeven bij het aanvragen van een bezorgprijs?